Zoeken
Nieuws
Marleen Visser: auteur én foodfotograaf van 'Altijd ijs'

Marleen Visser: auteur én foodfotograaf van 'Altijd ijs'

Het boek Altijd ijs – dat as we speak bij de drukker ligt – staat bomvol heerlijke en verrassende ijsrecepten voor elk seizoen. Marleen Visser is de auteur én maakte alle foodfoto’s zelf. Hoe werkt dat eigenlijk, fotograferen en stylen? Marleen geeft een tip. Lees meer »

Carrera Culinair lanceert uniek culinair magazine

Carrera Culinair lanceert uniek culinair magazine

Op 25 mei verschijnt bij Carrera Culinair een culinair magazine in een oplage van 15.000 exemplaren. Boekwinkels mogen hun klanten, na aankoop van een boek van Carrera Culinair, deze luxe glossy meegeven.   Lees meer »

In the spotlights

In the spotlights

Altijd ijs van Marleen Visser ligt volgende week in de winkel en krijgt alvast wat aandacht in het tijdschrift Gezond eten. Leuk! Lees meer »

11 & 12 juni | Butcher's Heaven | paradijs voor de carnivoor

11 & 12 juni | Butcher's Heaven | paradijs voor de carnivoor

Vlees, drank, muziek, terrassen, gezellige mensen en genieten. In het weekend van 11 & 12 juni tovert Butcher's Heaven de Centrale Markthal in het Foodcenter te Amsterdam om tot een waar paradijs voor de carnivoor. Lees meer »

Arie Boomsma - Beweeg!

Arie Boomsma - Beweeg!

In zijn nieuwe boek Beweeg!, behandelt Arie Boomsma samen met trainers en coaches van zijn eigen Vondelgym de meest gehoorde excuses die mensen hebben om niet te sporten. Lees meer »

Derek Otte over Mounir Toub en zijn boek: Mijn Arabische keuken

Derek Otte over Mounir Toub en zijn boek: Mijn Arabische keuken

De prachtige woorden van Derek Otte over Mounir Toub en zijn boek Mijn Arabische keuken in boekhandel Scheltema. Filmpje door Yassine Beqqali. Lees meer »

Boekpresentatie Het boek van Jet

Boekpresentatie Het boek van Jet

Het boek van Jet is vandaag officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke boekpresentatie. Lees meer »

2016 is het jaar van de BBQ

2016 is het jaar van de BBQ

‘Een recept is slechts een leidraad’ heb ik geleerd van één van mijn meesters, en zo is het ook. Ik geef aan in de receptuur wat ik denk dat lekker en goed is, maar ga vooral je gang. Iets meer van het een, iets meer van het ander, wat meer cuisson (garing) of wat minder, koken is vooral je eigen smaak en invulling geven aan het gerecht, mits je bepaalde regels in ere houdt (rauwe kip is gewoon niet goed voor je!)' Lees meer »

« 1 ... 22 23 24 ... 26 »
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws