Yvon Jaspers reisde de afgelopen weken door het land om haar boek De keukentafel van het noorden te promoten. Lees meer »
Tijdens de boekpresentatie van Mari Maris’ prachtige boek Mari plukt de dag werd gezongen, gedronken, gelachen en heerlijk gegeten. Lees meer »
Het is altijd weer spannend na het verschijnen van een boek hoe er op gereageerd wordt. Fijn om te zien dat al de tijd en aandacht van de auteur uitbetaald wordt in enthousiaste recaties. Lees meer »
Ontvang nu een gratis kookboekengeschenk bij besteding van €19,50 aan een kookboek! In het boekje Smaakmakers vertellen verschillende kookboekenauteurs over de recepten die ze vroeger inspireerden en waar ze nog steeds gebruik van maken. Ook “onze” Rutger van den Broek en Sergio Herman staan erin. Lees meer »
Deze maand staat er een groot artikel in de delicious. over 'Het hartige bakboek' van Rutger van den Broek. Lees meer »
Een kookboek met alleen paprecepten. Ben je dan niet klaar na een pagina of tien? Deze vraag is mij het afgelopen jaar regelmatig gesteld. Begrijpelijk, want pap heeft geen fantastische reputatie. Het woord alleen al klinkt allesbehalve spannend. Om nog maar te zwijgen van de kleur en smaak. Maar er is iets aan de hand met pap. Lees meer »
Mari plukt de dag – een volumineus, prachtig vormgegeven boek met fantastische recepten, basistechnieken van het koken en een dagboek haar leven in Frankrijk een duizelingwekkende ode aan het leven, de seizoenen en het koken zonder vlees en vis. Lees meer »
Maandag 6 november presenteren we feestelijk het boek 'Mari plukt de dag' van Mari Maris. Na jaren van hard werken verschijnt dit 848 pagina's tellende boek wat meer is dan een kookboek alleen. Lees meer »
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws