Zoeken
Gratis kookboekengeschenk bij het kopen van een kookboek!
Ontvang nu een gratis kookboekengeschenk bij besteding van €19,50 aan een kookboek! In het boekje Smaakmakers vertellen verschillende kookboekenauteurs over de recepten die ze vroeger inspireerden en waar ze nog steeds gebruik van maken. Ook “onze” Rutger van den Broek en Sergio Herman staan erin.

Gratis kookboekengeschenk bij het kopen van een kookboek!

Gepubliceerd op 16 november, 2017 om 00:00, aangepast op 20 november, 2017 om 00:00

Rutger: "Toen ik vroeger als kleine jongen naar school liep kwam ik altijd langs Banketbakkerij Lieuwma in Hilversum. Ik was echt zo'n jongetje dat met zijn neus tegen het raam alle lekkernijen in de etalage van de winkel in zich opnam. Zijn hazelnootschuimtaart was toen al mijn favoriete taart. Toen Lieuwma stopte met zijn bakkerij gaf hij het recept aan Jacques Maas, banketbakker in Loosdrecht. Nog steeds rijd ik heel af en toe naar Loosdrecht om daar de taart te kopen. Maar natuurlijk maak ik de hazelnootschuimtaart nu het liefste zelf."

Auteurs
Auteur: Rutger van den Broek

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Auteur: Sergio Herman

Sergio Herman groeide op in de keuken van familierestaurant Oud Sluis*** in het Zeeuwse Sluis, waar hij vijfentwintig jaar lang kookte. In 2013 sloot hij de deuren, zodat hij zich kon toeleggen op nieuwe projecten. Inmiddels heeft Sergio vier restaurants: The Jane** en Pure C** in Antwerpen, AIRrepublic* en Blueness in Cadzand. Daarnaast is hij mede-oprichter en culinair verantwoordelijk voor het frites-concept Frites Atelier. Media 2020 opent hij opnieuw een zaak in Retranchement nabij Sluis. Eerder verschenen van zijn hand de bestsellers Sergio's smaakmakers en het thuiskookboek Just cook it.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws