Zoeken
Nieuws
Een heel spannende soep: wortelabrikozensoep met lavendel, gember en honing-geitenkaas

Een heel spannende soep: wortelabrikozensoep met lavendel, gember en honing-geitenkaas

De Soepbijbel verscheen al in oktober: een nieuw deel in de serie culinaire bijbels die ik hier al vaker besproken heb. Voor de soepeditie heeft uitgeverij Carrera een Belgische dame gevraagd haar recepten op schrift te zetten. Lees meer »

Een heel spannende soep: wortelabrikozensoep met lavendel, gember en honing-geitenkaas

Een heel spannende soep: wortelabrikozensoep met lavendel, gember en honing-geitenkaas

De Soepbijbel verscheen al in oktober: een nieuw deel in de serie culinaire bijbels die ik hier al vaker besproken heb. Voor de soepeditie heeft uitgeverij Carrera een Belgische dame gevraagd haar recepten op schrift te zetten. Lees meer »

Gerezen brood, is geprezen brood.

Gerezen brood, is geprezen brood.

In maart verschijnt de 'Broodbijbel' van Hiljo Hillebrand. Hij laat zien hoe je thuis zelf verschillende soorten brood kan maken zonder broodmachine.  Lees meer »

Al 12 weken in De Bestseller 60!

Al 12 weken in De Bestseller 60!

Het kookboek van Sergio Herman 'Just Cook It' staat sinds het is verschenen in De Bestseller 60! Topchef Sergio Herman legt uit hoe je met een paar simpele toevoegingen eenvoudige gerechten supertasty maakt. Lees meer »

'Ze kan heel erg goed schrijven.'

'Ze kan heel erg goed schrijven.'

Het boekenpanel van DWDD heeft als een van dé boeken van december gekozen voor 'Mari plukt de dag' van Mari Maris. Het boek is voor mensen die van koken houden, eten, tuinieren, mosetuin, Frankrijk. 'En ze kan heel erg goed schrijven.'  Lees meer »

Nieuwe druk voor Bakbijbel en Soepbijbel!

Nieuwe druk voor Bakbijbel en Soepbijbel!

De Bakbijbel krijgt een tiende (!) druk. Maar ook de Soepbijbel doet het goed, hij ligt pas een maand in de winkel en krijgt nu al een tweede druk. Lees meer »

Interview Mari Maris in de Telegraaf

Interview Mari Maris in de Telegraaf

Weer een mooi interview met Mari Maris over Mari plukt de dag, de tuin en het Franse buitenleven... Lees meer »

10 auteurs van Carrera Culinair in de FavorFlav Food Top 100

10 auteurs van Carrera Culinair in de FavorFlav Food Top 100

Op 20 november werd tijdens een waanzinnig diner bij Hotel Arena in Amsterdam bekend wie er in de FavorFlav Food Top 100 staan. Wie zijn anno 2017 dé smaakmakers in de wereld van eten en drinken? Dat is de vraag die de redactie van FavorFlav zich ieder jaar stelt bij de samenstelling van de FavorFlav Food Top 100, met als belangrijkste criterium: Wat heeft deze persoon dit jaar bijgedragen aan het verrijken van de eetcultuur in Nederland? Het resultaat is een bonte mix van chef-koks, horecavernieuwers, voedselproducenten, merkenbouwers, culinair journalisten, kookboeken- en tv-makers, food-startups en nog veel meer – met als gemeenschappelijke deler dat zij allemaal de zaak van het betere eten en drinken een warm hart toedragen. Persoonlijkheden die – ieder geheel op eigen wijze – volgens de redactie en onze lezers het verschil maakten en het daarom verdienen even in de schijnwerpers te staan. Dat allemaal ter meerdere eer en glorie van goed en ontzettend lekker eten – geheel in lijn met het motto van FavorFlav. Van 10 mensen uit de lijst heeft Carrera Culinair de laatste jaren kookboeken  uitgegeven.       Lees meer »

« 1 ... 13 14 15 ... 28 »
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws