Zoeken
'Mari plukt de dag' genomineerd voor Lekker Vega kookboek 2017
Het kookboek Mari plukt de dag  is genomineerd voor de verkiezing van het Lekker Vega kookboek 2017.  Stemmen kan in de maand januari en voor de finaleronde vanaf begin februari op de pagina  www.vegetariers.nl/kookboek.

'Mari plukt de dag' genomineerd voor Lekker Vega kookboek 2017

Gepubliceerd op 18 januari, 2018 om 00:00

Voor de vijfde keer organiseren we de verkiezing van het Lekkerste Vegetarische Kookboek. Steeds meer mensen kiezen steeds vaker voor vegetarisch eten. Dit vind je ook terug in het aantal vegetarische kookboeken dat uitkomt. Dit waren er 41 in 2017 wat bijna een verdubbeling is. Welk van deze kookboeken de meest smakelijke recepten bevat wordt bepaalt door een publieksstemming.

Auteurs
Auteur: Mari Maris

Mari Maris is kookboekenauteur en werkte haar leven lang als chef, onder meer in haar eigen groenterestaurant in Frankrijk. De pers (o.a. Het Parool, NRC en Vrij Nederland) noemde Mari's eerder verschenen Groentebijbel onmisbaar en kroonde haar na Saladebijbel, Mari plukt de dag en Maison Mari tot Groentekoningin van Nederland (ELLE Eten, Volkskrant en Telegraaf). A la minute is Mari's vijfde kookboek bij uitgeverij Carrera Culinair.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws