Zoeken
Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!
Masterclass is een nieuwe reeks kookboeken van Carrera Culinair. De eerste drie delen die begin april verschijnen zijn 'Cakes' van Rutger van de Broek, 'Dips' van Ramon Brugman en 'Groente op de BBQ' van Julius Jaspers. 

Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Gepubliceerd op 29 januari, 2019 om 00:00, aangepast op 3 juni, 2021 om 15:20

In Masterclass Cakes laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren. Met het winnen van de eerste editie van 'Heel Holland bakt', diverse bestsellers en zijn veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl mag hij zichzelf gerust master van het bakken noemen. Dit keer geeft Rutger zijn meest favoriete cakerecepten prijs: van tijdloze klassiekers als bitterkoekjescake en marmercake tot fruitige recepten als frisse citroencake en olijfoliecake met mandarijn. Probeer ook zeker eens de stroopwafeltulband. Masterclass Cakes biedt voor ieder wat wils!

In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma 'Binnenste Buiten' mag Ramon zichzelf gerust master in de keuken noemen. In Masterclass Dips staan bekende klassiekers als tzatziki, mangochutney en baba ganoush, maar ook vernieuwende recepten zoals Zuid-Afrikaanse butternutspread en Russische groene ajika. Masterclass Dips biedt voor ieder wat wils!

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft hij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!

Auteurs
Auteur: Julius Jaspers

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Auteur: Rutger van den Broek

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Auteur: Ramon Brugman

Ramon Brugman (1976) heeft een fascinatie voor alles wat met eten te maken heeft. Hij werd bekend met zijn YouTube-filmpjes Bakken met Baard en heeft jarenlang gewerkt als chef-kok en patissier bij Brasserie de Bank in Harderwijk. Sinds 2015 is hij wekelijks te zien als televisiekok bij het programma 'Binnenste Buiten'. Ramon mag zichzelf gerust master in de keuken noemen.

Boeken
Ramon Brugman - Dips
Ramon Brugman

x
Rutger van den Broek - Cakes
Rutger van den Broek

Erik van Loo - Sauzen
Erik van Loo

Danny Jansen - Desserts
Danny Jansen

DESSERTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE DESSERTLIEFHEBBER

Tess Posthumus - Cocktails
Tess Posthumus

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws