Zoeken
Rutger van den Broek - Cakes

Cakes

Rutger van den Broek

Omschrijving

In Masterclass Cakes laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren. Met het winnen van de eerste editie van 'Heel Holland bakt', diverse bestsellers - waaronder Bakbijbel en Koekjesbijbel - en zijn veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl mag hij zichzelf gerust master van het bakken noemen. Dit keer geeft Rutger zijn meest favoriete cakerecepten prijs: van tijdloze klassiekers als bitterkoekjescake en marmercake tot fruitige recepten als frisse citroencake en olijfoliecake met mandarijn. Probeer ook zeker eens de gembercake met honing of de stroopwafeltulband. Masterclass Cakes biedt voor ieder wat wils!

Fragment

Auteur: Rutger van den Broek
Auteur

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Edities & Details
Gebonden: Cakes - Rutger van den Broek
ISBN: 9789048848423
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 02-04-2019
Prijs: € 17,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Cakes - Rutger van den Broek
ISBN: 9789048848430
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-04-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Serie: Masterclass Delicious. Publieksprijs: Winnaar (2019) NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Gebak en gebakdecoratie, ijs- en suikerwerk THEMA: Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks THEMA: Bakken, brood en gebak BISAC: COOKING / General
Nieuws
Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Masterclass is een nieuwe reeks kookboeken van Carrera Culinair. De eerste drie delen die begin april verschijnen zijn 'Cakes' van Rutger van de Broek, 'Dips' van Ramon Brugman en 'Groente op de BBQ' van Julius Jaspers.  Lees meer »

Boeken
Alain Caron & Rogier Trip - Kipbijbel
Alain Caron & Rogier Trip
Julius Jaspers - Kampeerkoken
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws