Zoeken
Ramon Brugman - Dips

Dips

Ramon Brugman

Omschrijving

In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma 'Binnenste Buiten' mag Ramon zichzelf gerust master in de keuken noemen. In Masterclass Dips staan bekende klassiekers als tzatziki, mangochutney en baba ganoush, maar ook vernieuwende recepten zoals Zuid-Afrikaanse butternutspread en Russische groene ajika. Daarbij geeft Ramon de recepten van zijn favoriete dippers zoals Griekse dakos en Ethiopische injera. Masterclass Dips biedt voor ieder wat wils!

Fragment

Auteur: Ramon Brugman
Auteur

Ramon Brugman (1976) heeft een fascinatie voor alles wat met eten te maken heeft. Hij werd bekend met zijn YouTube-filmpjes Bakken met Baard en heeft jarenlang gewerkt als chef-kok en patissier bij Brasserie de Bank in Harderwijk. Sinds 2015 is hij wekelijks te zien als televisiekok bij het programma 'Binnenste Buiten'. Ramon mag zichzelf gerust master in de keuken noemen.

Edities & Details
Gebonden: Dips - Ramon Brugman
ISBN: 9789048845323
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 02-04-2019
Prijs: € 17,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Dips - Ramon Brugman
ISBN: 9789048845330
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-04-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Serie: Masterclass NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Gerechten en gangen: soepen en voorgerechten BISAC: COOKING / General
Nieuws
Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Masterclass, dé nieuwe reeks kookboeken!

Masterclass is een nieuwe reeks kookboeken van Carrera Culinair. De eerste drie delen die begin april verschijnen zijn 'Cakes' van Rutger van de Broek, 'Dips' van Ramon Brugman en 'Groente op de BBQ' van Julius Jaspers.  Lees meer »

Boeken
Janneke Philippi - Bakplaatbijbel
Janneke Philippi
Alain Caron & Rogier Trip - Kipbijbel
Alain Caron & Rogier Trip
Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws