Zoeken
Rutger van den Broek - Patisseriebijbel

Patisseriebijbel

Rutger bakt dé Franse klassiekers: van macarons tot madeleines en van éclairs tot brioche en croissants

Rutger van den Broek

Patisseriebijbel is hét naslagwerk voor iedere enthousiaste thuisbakker
Omschrijving

Van tartelettes tot macarons, van eclairs tot madeleines en van croissants tot verfijnde Franse taarten - in Patisseriebijbel vind je alle Franse klassiekers en meer. Met ruim 200 recepten en meer dan 30 technieken voorzien van stap voor stap foto's, bak jij zelf de allerlekkerste patisserie. De recepten zijn, zoals je van Rutger gewend bent, uitgebreid getest en duidelijk uitgelegd. Voor Patisseriebijbel verbleef hij langdurig in Parijs met maar één doel: de Franse patisserie voor thuisbakkers haalbaar maken!

Fragment

Auteur: Rutger van den Broek
Auteur

Rutger van den Broek is kookboekauteur en won de eerste editie van Heel Holland Bakt. Van zijn bestsellers Bakbijbel, Koekjesbijbel en Toetjesbijbel zijn al meer dan 350.000 exemplaren verkocht. Daarnaast verschenen van zijn hand onder andere De bakatlas, Het makkelijke bakboek en Het hartige bakboek. Wekelijks deelt Rutger ook nieuwe recepten op zijn populaire bakblog RutgerBakt.nl.

Edities & Details
Gebonden: Patisseriebijbel - Rutger van den Broek
ISBN: 9789048870585
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 04-11-2025
Prijs: € 34,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Digitale download: Patisseriebijbel - Rutger van den Broek
ISBN: 9789048870592
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 04-11-2025
Prijs: € 19,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken BISAC: COOKING / General
Nieuws
‘Patisseriebijbel’ en ‘Ik sta in wilde schoonheid’ komen binnen in de Bestseller 60

‘Patisseriebijbel’ en ‘Ik sta in wilde schoonheid’ komen binnen in de Bestseller 60

Maar liefst zés titels van Overamstel Uitgevers in de lijst deze week Lees meer »

BABA AU RHUM

BABA AU RHUM

Baba au rhum bestaat uit luchtig gebakken gistdeeg, dat na het bakken ondergedompeld wordt in een suikersiroop met rum Lees meer »

FINANCIERS

FINANCIERS

Financiers worden van oudsher vaak gebakken in een rechthoekige, langwerpige vorm die wel iets wegheeft van een goudstaaf Lees meer »

CHOCOLADE-TARTELETTES

CHOCOLADE-TARTELETTES

Deze tartelettes zijn gevuld met een zijdezachte chocoladecremeux die perfect combineert met de krokante bodem en de brosse kruimels bovenop Lees meer »

Boeken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws