Zoeken
Bas Robben - Slowcookerbijbel

Slowcookerbijbel

Recepten om groente, vis en vlees perfect te garen

Bas Robben

Hét naslagwerk voor iedereen die alles uit z'n slowcooker wil halen
Omschrijving

Gebruik je slowcooker in het weekend om te ontbijten met shakshuka, te lunchen met Thaise kiptaco's of 's avonds een wildstoof op tafel te zetten. Stoof pompoenparten en wortels en serveer met een specerijenboter. Zelfs chocoladerijstepap met marshmallowfluff tover je als nagerecht zó uit je slowcooker. Bas laat met Slowcookerbijbel zien hoe je gevarieerd en smaakvol kunt koken met je slowcooker.

Auteur: Bas Robben
Auteur

Bas Robben is journalist en kookboekenschrijver. Hij laat izch inspireren door onder meer de keuken van Taiwan, maar is ook trouw aan zijn Drentse roots. Hij schreef voor delicious., heeft recepten ontwikkeld voor Marley Spoon en heeft een wekelijkse culinaire column in dagblad Trouw. Eerder verschenen van zijn hand de Airfryerbijbel en kookboeken Zuur, Vet en Sous-vide.

Edities & Details
Gebonden: Slowcookerbijbel - Bas Robben
ISBN: 9789048876273
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 20-11-2025
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Slowcookerbijbel - Bas Robben
ISBN: 9789048876280
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 20-11-2025
Prijs: € 19,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken BISAC: COOKING / General
Boeken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws