Zoeken
Nieuws
‘Patisseriebijbel’ en ‘Ik sta in wilde schoonheid’ komen binnen in de Bestseller 60

‘Patisseriebijbel’ en ‘Ik sta in wilde schoonheid’ komen binnen in de Bestseller 60

Maar liefst zés titels van Overamstel Uitgevers in de lijst deze week Lees meer »

BABA AU RHUM

BABA AU RHUM

Baba au rhum bestaat uit luchtig gebakken gistdeeg, dat na het bakken ondergedompeld wordt in een suikersiroop met rum Lees meer »

FINANCIERS

FINANCIERS

Financiers worden van oudsher vaak gebakken in een rechthoekige, langwerpige vorm die wel iets wegheeft van een goudstaaf Lees meer »

CHOCOLADE-TARTELETTES

CHOCOLADE-TARTELETTES

Deze tartelettes zijn gevuld met een zijdezachte chocoladecremeux die perfect combineert met de krokante bodem en de brosse kruimels bovenop Lees meer »

Chouquettes

Chouquettes

Deze gesuikerde soesjes worden meestal ongevuld gegeten Lees meer »

Grote meringues

Grote meringues

Deze meringues zie je bij heel veel patissiers en boulangers in de etalages liggen Lees meer »

Franse appeltaart

Franse appeltaart

Met een paar ingrediënten maak je dit superlekkere appeltaartje Lees meer »

Culinair verantwoord koken met behulp van de airfryer

Culinair verantwoord koken met behulp van de airfryer

Airfryerbijbel van Bas Robben, hét naslagwerk om alles uit je airfryer te halen Lees meer »

1 2 3 ... 28 »
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws