Zoeken
Julius Jaspers - BBQ

BBQ

Julius Jaspers

De ultieme verzameling bbq recepten in één boek
Omschrijving

In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken vanverschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek. Masterclass BBQ biedt voor ieder wat wils!

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: BBQ - Julius Jaspers
ISBN: 9789048865161
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 28-03-2022
Prijs: € 17,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: BBQ - Julius Jaspers
ISBN: 9789048865178
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-03-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Serie: Masterclass NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Koken met specifieke gadgets of technieken: barbecue en grill BISAC: COOKING / Methods / Barbecue & Grilling
Nieuws
BBQ recept: maiskolf met boter, koriander en limoen

BBQ recept: maiskolf met boter, koriander en limoen

Tijd om de barbecue weer aan te zetten! Lees meer »

Boeken
Derk Jan Wooldrik - Café Marseille
Derk Jan Wooldrik
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min - De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta
Maud Moody en Leonardo Pacenti
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws