Zoeken
Hiljo Hillebrand - Broodbijbel

Broodbijbel

Hiljo Hillebrand

Hét naslagwerk voor de broodliefhebber
Omschrijving

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker valt er genoeg nieuws te ontdekken: van bienenstich en chapati tot injera en simit.

Fragment

Auteur: Hiljo Hillebrand
Auteur

Hiljo Hillebrand, opgegroeid in de bakkerij, realiseerde de hoogst haalbare onderscheiding in het bakkersambacht: hij werd benoemd tot Meester Boulanger. Zijn visie en wereldklasse op het vakgebied maken Hiljo tot een expert. Hij kent de fijne kneepjes van het vak en weet als geen ander hoe je de perfecte korst, de beste structuur en de mooiste authentieke smaken kunt creëren.

Edities & Details
Gebonden: Broodbijbel - Hiljo Hillebrand
ISBN: 9789048834839
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 26-03-2018
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Broodbijbel - Hiljo Hillebrand
ISBN: 9789048834846
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-03-2018
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 441 - Basis kookboeken THEMA: Bakken, brood en gebak THEMA: Algemene kookkunst en recepten THEMA: Breads and bread making BISAC: COOKING / Courses & Dishes / Bread
Boeken
Freddy Tratlehner - Lekker Fred
Freddy Tratlehner
Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje
Pascalle Bonnier en Mathijs Kok
Peter Klosse - Werken met wild
Peter Klosse
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws