Zoeken
Peter Klosse - Werken met wild

Werken met wild

Peter Klosse

Omschrijving

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.

- Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert
- Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
- Heldere stap-voor-stapfoto's
- Van klassiek bereidingen tot moderne gerechten

Auteur: Peter Klosse
Auteur

Peter Klosse is eigenaar van Hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie. Klosse benadert de begrippen smaak en proeven op een wetenschappelijke manier. Hij publiceerde meerdere boeken en ontwikkelde het moderne smaakdenken dat inmiddels overal wordt toegepast.

Edities & Details
Gebonden: Werken met wild - Peter Klosse
ISBN: 9789048826810
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 15-10-2015
Prijs: € 34,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: Werken met wild - Peter Klosse
ISBN: 9789048829644
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2015
Prijs: € 14,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 441 - Basis kookboeken THEMA: Gezond koken en koken met natuurlijke producten THEMA: Algemene kookkunst en recepten THEMA: Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild BISAC: COOKING / Specific Ingredients / Natural Foods
Boeken
Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje
Pascalle Bonnier en Mathijs Kok
Freddy Tratlehner - Lekker Fred
Freddy Tratlehner
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws