Zoeken
Nieuwkomers 'Ons geld is stuk’ en ‘Eten met Nick’ respectievelijk op 1 en 3, en 'Fortuna's kinderen’ op 5 in de Bestseller 60
In week 43 van 2021 staat Ons geld is stuk op nummer 1 en staan er verder nog 8 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60!

Nieuwkomers 'Ons geld is stuk’ en ‘Eten met Nick’ respectievelijk op 1 en 3, en 'Fortuna's kinderen’ op 5 in de Bestseller 60

Gepubliceerd op 3 november, 2021 om 15:00, aangepast op 3 november, 2021 om 16:30

Deze week komen de nieuwkomers Ons geld is stuk van Bert en Peter Slagter en Eten met Nick van Nick Toet respectievelijk op de eerste en derde plek in De Bestseller 60. Verder blijft Fortuna’s kinderen van Annejet van der Zijl hoog staan op een mooie vijfde positie en staat het nieuwe boek van Rutger van den Broek, De bakatlas, op de dertiende plaats.

De gebroeders Slagter vertellen in Ons geld is stuk op een toegankelijke en leesbare manier over bitcoin. Zelf zeggen ze: ‘Wij garanderen niet dat bitcoin een succes wordt. Sterker nog, we zien allerlei manieren waarop het kan mislukken. Maar we zien ook manieren waarop het kan slagen en de wereld ingrijpend kan veranderen.’

Alle titels van Overamstel Uitgevers die deze week in De Bestseller 60-lijst terug te vinden zijn:

Ons geld is stuk - Bert & Peter Slagter, Hollands Diep #1
Eten met Nick - Nick Toet, Carrera culinair #3
Fortuna's kinderen - Annejet van der Zijl, Hollands Diep #5
De bakatlas - Rutger van den Broek, Carrera culinair #13
Box - Camilla Läckberg & Henrik Fexeus, The House of Books #40
Derksen - Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman, Inside #45
Koolhydraatarme bijbel - Janneke Vreugdenhil, Carrera culinair #46
't Hooge Nest - Roxane van Iperen, Lebowski #47
Daar waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens, The House of Books #49

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

 

 

Auteurs
Auteur: Nick Toet

Na zijn koksopleiding en het Grafisch Lyceum ging Nick Toet (35) aan de slag als video-editor bij het immens populaire Dumpert.nl. Daar vielen zijn kook- en zijn videoskills snel in de smaak. Dat resulteerde twee jaar geleden in het YouTube-kanaal EtenmetNick, waar iedere week een nieuw gerecht op verschijnt en met inmiddels meer dan 140.000 abonnees. Eten met Nick is zijn langverwachte, eerste kookboek.

Auteur: Rutger van den Broek

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Auteur: Janneke Vreugdenhil

Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma's. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder De bijbel van de Nederlandse keuken, Comfort food, I love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food - waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.

Boeken
Nick Toet - Eten met Nick
Nick Toet

Hét kookboek van YouTube-fenomeen Nick Toet!

x
Janneke  Vreugdenhil - Koolhydraatarme bijbel
Janneke Vreugdenhil

Het naslagwerk voor iedereen die (zo nu en dan) minder koolhydraten wil eten

Rutger van den Broek - De bakatlas
Rutger van den Broek

Zet de oven aan en maak een wereldreis in eigen keuken

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws