Zoeken
Janneke Vreugdenhil - De bijbel van de Nederlandse keuken

De bijbel van de Nederlandse keuken

Janneke Vreugdenhil

De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!
Omschrijving

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Auteur: Janneke Vreugdenhil
Auteur

Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma's. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder De bijbel van de Nederlandse keuken, Comfort food, I love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food - waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.

Edities & Details
Gebonden: De bijbel van de Nederlandse keuken - Janneke Vreugdenhil
ISBN: 9789048847341
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 12-10-2020
Prijs: € 33,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: De bijbel van de Nederlandse keuken - Janneke Vreugdenhil
ISBN: 9789048847358
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 12-10-2020
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Landenbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Nationale, regionale en etnische gerechten THEMA: Nederland BISAC: COOKING / General
Boeken
Julius  Jaspers - De BBQatlas
Julius Jaspers
Anthony Bourdain - Wereldreizen
Anthony Bourdain
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws