Zoeken
Isabel  Boerdam - De vega atlas

De vega atlas

Isabel Boerdam

De Vega Atlas neemt je mee op een vegetarische wereldreis
Omschrijving

In De vega atlas laat Isabel Boerdam je in meer dan 160 toegankelijke recepten zien hoe divers de vega(n) keuken is, waar dan ook ter wereld. Laat je verrassen door onbekende ingrediënten, kruiden en specerijen. Proef wat alle wereldkeukens te bieden hebben en sta versteld van de mogelijkheden!

Waar de Nederlandse keuken van oudsher bekend staat om de drie-eenheid aardappelen, groenten en vlees, zie je dat de vegetarische keuken in andere landen juist geworteld is in de cultuur. Daar kennen ze het begrip 'vleesvervanger' niet, wordt 'vegan' niet beschouwd als modern verschijnsel en is het de normaalste zaak van de wereld om een maaltijd op tafel te toveren met alles wat de natuur te bieden heeft. Die keukens krijgen in De vega atlas de volle aandacht.

Maar ook de keukens en gerechten waarin vlees of vis niet weg te denken lijken te zijn, komen in dit boek volop aan bod. We gieten klassiekers in een eigentijds vegetarisch jasje met een charmante knipoog naar het origineel. Denk aan gerechten als jackfruit-rendang, geen-rendierstoof en Turkse pides met walnotengehakt. En wat dacht je van Biet Wellington of een patatje stoofzwam? Dat is het mooie aan de vega-keuken: het kan altijd.

Kook en reis je mee?

Fragment

Auteur: Isabel  Boerdam
Auteur

Isabel Boerdam lanceerde in 2013 haar food & lifestyle blog De Hippe Vegetariër, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige platform voor vegetariërs. Een echte inspiratiebron voor vegetariërs, flexitariërs en foodies. Hier laat Isabel zien dat vegetarisch eten beslist niet saai, smakeloos of ingewikkeld is maar juist verrassend, smaakvol en heel eenvoudig. In 2018 startte Isabel de Nationale Week Zonder Vlees, een jaarlijks terugkerende campagne om een dagje minder vlees het nieuwe normaal te maken in Nederland. Na De Hippe Vegetariër is Vegabijbel haar tweede vegetarische kookboek.

Edities & Details
Gebonden: De vega atlas - Isabel  Boerdam
ISBN: 9789048861446
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 08-03-2022
Prijs: € 35,00
Omvang: 376 pagina's

Bestel

Digitale download: De vega atlas - Isabel  Boerdam
ISBN: 9789048861453
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-03-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 376 pagina's

Bestel

Serie: Kookatlassen NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Nieuws
Makkelijke Maandag: Shakshuka met platbrood

Makkelijke Maandag: Shakshuka met platbrood

Elke Makkelijke Maandag een nieuw recept! Lees meer »

Makkelijke Maandag: Spaanse knoflooksoep

Makkelijke Maandag: Spaanse knoflooksoep

Elke Makkelijke Maandag een nieuw recept!  Lees meer »

Boeken
Noni Kooiman - Wokbijbel
Noni Kooiman
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws