Zoeken
Rutger van den Broek - Rutger bakt

Rutger bakt

Rutger van den Broek

Omschrijving

Rutger Bakt

70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland

Rutger van den Broek

Verdeeld over vijf hoofdstukken - gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood - biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to's laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat tempereren inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt. De recepten worden ondersteund door schitterende fotografie en gelardeerd met Rutgers persoonlijke verhaal en zijn passie voor bakken. 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland.

Rutger van den Broek won op overtuigende wijze de eerste editie van het populaire televisieprogramma 'Heel Holland Bakt'. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Wanneer hij niet als recoveryverpleegkundige in het ziekenhuis werkt staat Rutger het liefst te bakken.

Fragment

Auteur: Rutger van den Broek
Auteur

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Edities & Details
Digitale download: Rutger bakt - Rutger van den Broek
ISBN: 9789048827046
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 23-03-2015
Prijs: € 14,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Gebonden: Rutger bakt - Rutger van den Broek
ISBN: 9789048820153
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 10-04-2014
Prijs: € 29,95
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Gebak en gebakdecoratie, ijs- en suikerwerk THEMA: Bakken, brood en gebak THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Methods / Baking BISAC: COOKING / Courses & Dishes / Bread BISAC: COOKING / Courses & Dishes / Cakes
Boeken
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Yvon Jaspers - Onze boerderij
Yvon Jaspers
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws