Zoeken
Maud Moody, Nina Bogaerts, Leonardo Pacenti - De bijbel van de Italiaanse keuken

De bijbel van de Italiaanse keuken

Maud Moody, Nina Bogaerts, Leonardo Pacenti

Omschrijving

DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN

In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, De bijbel van de Italiaanse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

MEER DAN 200 RECEPTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTUUR
ALLE REGIO'S KOMEN AAN BOD
HELDERE HOW-TO'S VAN BASISTECHNIEKEN
DUIDELIJKE UITLEG VAN ONMISBAAR KEUKENGEREI

Auteur: Maud Moody
Auteur

Maud Moody en Leonardo Pacenti zijn de eigenaren van restaurant Toscanini in Amsterdam. Samen met Nina Bogaerts - die daar in de keuken staat - maakten ze De bijbel van de Italiaanse keuken.

Edities & Details
Gebonden: De bijbel van de Italiaanse keuken - Maud Moody, Nina Bogaerts, Leonardo Pacenti
ISBN: 9789048844906
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 28-03-2019
Prijs: € 31,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: De bijbel van de Italiaanse keuken - Maud Moody, Nina Bogaerts, Leonardo Pacenti
ISBN: 9789048844913
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-03-2019
Prijs: € 9,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Landenbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Nationale, regionale en etnische gerechten THEMA: Italië BISAC: COOKING / General
Boeken
Jaline Vandromme - Pastry Crush
Jaline Vandromme
Mari Maris - A la minute
Mari Maris
Julius  Jaspers - Sausbijbel
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws