Zoeken
Julius  Jaspers - Groente op de BBQ

Groente op de BBQ

Julius Jaspers

Omschrijving

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Groente op de BBQ - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048847976
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 02-04-2019
Prijs: € 16,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Groente op de BBQ - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048847983
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-04-2019
Prijs: € 9,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Serie: Masterclass NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Koken/eten per ingrediënt: fruit en groenten THEMA: Koken met specifieke apparatuur BISAC: COOKING / General BISAC: COOKING / Methods / Barbecue & Grilling
Boeken
Jonathan Zandbergen - Vijf seizoenen
Jonathan Zandbergen
Perry de Man & Job Pattinasarany - Job en Perry
Perry de Man & Job Pattinasarany
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws