Zoeken
Julius  Jaspers - Groente op de BBQ

Groente op de BBQ

Julius Jaspers

Omschrijving

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Groente op de BBQ - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048847976
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 02-04-2019
Prijs: € 17,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Groente op de BBQ - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048847983
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-04-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Serie: Masterclass NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Koken/eten per ingrediënt: fruit en groenten THEMA: Koken met specifieke apparatuur THEMA: Koken met specifieke gadgets of technieken: barbecue en grill BISAC: COOKING / General BISAC: COOKING / Methods / Barbecue & Grilling
Boeken
Regula Ysewijn - Van scone tot teacake
Regula Ysewijn
Bas Robben - Airfryer
Bas Robben
Alain Caron & Rogier Trip - Kipbijbel
Alain Caron & Rogier Trip
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws