Zoeken
Bloeme Burema - Briljante bonen

Briljante bonen

Bloeme Burema

Bij de borrel, in de salade, en uit de oven: bonen zijn hip en kunnen altijd!
Omschrijving

Bonen saai? Echt niet! Ze hebben alleen een grote fanclub nodig. In briljante bonen laat Bloeme Burema zien hoe veelzijdig bonen zijn en hoe lekker en gemakkelijk je ermee kunt koken. Van snelle recepten voor drukke dagen tot aan borrelhappen en restaurantwaardige gerechten voor fancy etentjes. Dit is het type boek dat je er iedere dag, voor elke gelegenheid bij kunt pakken. En hadden we al gezegd dat het voor jezelf én voor de wereld hartstikke goed is om lekker veel en vaak bonen te eten? Inderdaad, hoe meer bonen, hoe beter!

Fragment

Auteur: Bloeme Burema
Auteur

Bloeme Burema is kok en werkte de afgelopen jaren onder meer als chef bij Buffet van Odette en bij Europizza in Amsterdam. Ze is medeoprichter van Café Soigné (@c.a.f.e.s.o.i.g.n.e), het reizende restaurant zonder dak dat op verrassende plekken in Nederland neerstrijkt. Bloeme komt uit Amsterdam en briljante bonen is haar eerste kookboek.

Edities & Details
Gebonden: Briljante bonen - Bloeme Burema
ISBN: 9789048873982
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 15-05-2024
Prijs: € 30,00
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Digitale download: Briljante bonen - Bloeme Burema
ISBN: 9789048873999
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-05-2024
Prijs: € 19,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Regula Ysewijn - Van wafel tot koek
Regula Ysewijn
Tess Posthumus - Cocktailbijbel
Tess Posthumus
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws