Zoeken
Julius Jaspers - Spiesjes

Spiesjes

Julius Jaspers

Dé reeks waar culinaire onderwerpen door specialisten wordt aangeboden.
Omschrijving

In Masterclass Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Spiesjes - Julius Jaspers
ISBN: 9789048865598
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 05-05-2022
Prijs: € 17,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Spiesjes - Julius Jaspers
ISBN: 9789048865604
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-04-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Serie: Masterclass NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Nick Toet - Eten met Nick
Nick Toet
Karin Gaasterland - Cuisine Carine
Karin Gaasterland
Janneke  Vreugdenhil - Koolhydraatarme bijbel
Janneke Vreugdenhil
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws