Zoeken
Rutger van den Broek - Rutger bakt feestelijk

Rutger bakt feestelijk

Rutger van den Broek

Omschrijving

40 feestelijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland

Rutger bakt feestelijk biedt 40 heerlijke recepten voor de feestdagen. Van originele broden voor de bij brunch en ambachtelijke koekjes, cakes en taarten voor bij de koffie tot spectaculaire taarten om het feestdiner mee af te sluiten. Luxe parfaits, macarons, gelukskoekjes voor een grand dessert en natuurlijk de bekende klassiekers voor bij de bubbels.

In een extra hoofdstuk met handige basisrecepten en -technieken legt Rutger stap voor stap uit hoe je bijvoorbeeld soezendeeg maakt en wat het tempereren van chocolade precies inhoudt. De recepten worden ondersteund door schitterende fotografie en Rutgers persoonlijke herinneringen over bakken voor de lekkerste periode van het jaar.

Rutger van den Broek won op overtuigende wijze de eerste editie van het populaire televisieprogramma 'Heel Holland Bakt'. Van zijn hand verscheen eerder Rutger bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Wanneer hij niet als recoveryverpleegkundige in het ziekenhuis werkt, staat Rutger het liefst te bakken.

Auteur: Rutger van den Broek
Auteur

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Edities & Details
Gebonden: Rutger bakt feestelijk - Rutger van den Broek
ISBN: 9789048825219
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 30-10-2014
Prijs: € 17,50
Omvang: 160 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Bakken, brood en gebak THEMA: Gebak en gebakdecoratie, ijs- en suikerwerk THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Courses & Dishes / Cakes BISAC: COOKING / Courses & Dishes / Cookies BISAC: COOKING / Courses & Dishes / Pies BISAC: COOKING / Methods / Baking
Boeken
Janneke  Vreugdenhil - Koolhydraatarme bijbel
Janneke Vreugdenhil
Jaline Vandromme - Pastry Crush
Jaline Vandromme
Anthony Bourdain - Wereldreizen
Anthony Bourdain
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws