Zoeken
Mieke Kosters - De Little Black Dress Challenge

De Little Black Dress Challenge

Mieke Kosters

Omschrijving

Genieten van wat je wél eet (niet focussen op wat je allemaal niet mag)
Om af te vallen én slank te blijven heb je twee dingen nodig: 1. Een plan waarmee je afvalt en 2. Je houden aan dat plan. Diëten werkt niet (of slechts tijdelijk). Je ontwikkelt in dit boek daarom een normaal, lekker slank eetpatroon dat houdbaar is voor altijd. Mét de dingen die jij lekker vindt en dat past in jouw leven. Alles mag, jij bent de baas.
Daarnaast ga je aan de slag met de achterliggende redenen van je eetgedrag, met het doorbreken van je dikke gewoontes. Dat betekent: stoppen met overeten en enorm genieten van wat je wél eet.

Doen wat je werkelijk wilt
Iedereen kan feitelijk een zak drop wegleggen of een fles wijn terugzetten in de koelkast. Maar waarom is dat soms zo ontzettend moeilijk? Wat gebeurt er (in je hoofd) waardoor je de neiging om meer te eten zo moeilijk weerstaat? De crux: niet langer denken in problemen (DIP), maar denken in mogelijkheden (DIM) én zelf je (eet)gedrag bepalen. Je bent niet machteloos als het gaat om je (eet)gedrag. Niemand dwingt je een zak chips leeg te eten, je hebt invloed! Niet de situatie, je gedachten of je gevoelens bepalen wat jij doet, jij kiest zelf. Regie pakken, in actie komen kan altijd en dat smaakt zoveel lekkerder dan overeten.

Jij straalt slank, zelfverzekerd en energiek in die LBD!
Afvallen zonder frustratie kan. Mét lekker eten en een gezonde eetrelatie, straal jij slanker, zelfverzekerd en energiek deze feestdagen. Ook jij zegt straks: ik mag alles eten, ik kies er niet voor. Ik kies voor mezelf.

Fragment

Auteur: Mieke Kosters
Auteur

Mieke Kosters (1972) heeft inmiddels meer dan 200.000 boeken verkocht: Het geheim van slanke mensen, Ik ken mezelf en ben slank, De Bikini Challenge, En nú word ik slank, De Little Black Dress Challenge, Van XL naar S en In 20 minuten van XL naar S. Mieke biedt met veel succes landelijk en via internet diverse workshops en trainingen aan.

Edities & Details
Digitale download: De Little Black Dress Challenge - Mieke Kosters
ISBN: 9789048830381
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 30-09-2015
Prijs: € 14,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Paperback: De Little Black Dress Challenge - Mieke Kosters
ISBN: 9789048825660
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 14-09-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

NUR: 443 - Dieetboeken THEMA: Vermageringskuren en diëten BISAC: HEALTH & FITNESS / Diet & Nutrition / Food Content Guides
Boeken
Mieke Kosters - En nu word ik slank
Mieke Kosters
Mieke Kosters - De bikini challenge
Mieke Kosters
Carolina van Dorenmalen - Het geluksdieet
Carolina van Dorenmalen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws