Zoeken
Roberta Pagnier - Pastabijbel

Pastabijbel

Roberta Pagnier

Alles wat je wilt weten over pasta
Omschrijving

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Fragment

Auteur: Roberta Pagnier
Auteur

Roberta Pagnier (1979) maakte kennis met de Italiaanse keuken via haar Italiaanse moeder. Ze kreeg de smaak te pakken en kookt Italiaans aan de hand van herinneringen aan het smaakvolle eten van haar familie. Ze heeft altijd in de culinaire wereld gewerkt: ze maakte kookvideo's voor Het Parool en is een vaste chef bij 24Kitchen en in Carlo's TV Café op RTL4. Bovenal is Roberta dol op pasta!

Edities & Details
Gebonden: Pastabijbel - Roberta Pagnier
ISBN: 9789048836901
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 14-09-2017
Prijs: € 34,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Digitale download: Pastabijbel - Roberta Pagnier
ISBN: 9789048836918
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 14-09-2017
Prijs: € 14,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken/eten per ingrediënt: pasta en noedels THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Specific Ingredients / Pasta
Nieuws
Makkelijke Maandag: Penne All’arrabbiata

Makkelijke Maandag: Penne All’arrabbiata

Elke Makkelijke Maandag een nieuw recept! Lees meer »

Boeken
Chickslovefood - Ontbijtbijbel
Chickslovefood
Meike Krüger - Carbs, carbs, carbs
Meike Krüger
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws