Zoeken
Heleen Timmermans - Soepbijbel

Soepbijbel

Heleen Timmermans

Soepbijbel is hét naslagwerk voor de soepliefhebber
Omschrijving

In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne recepten als witlof-kastanjesoep, Japanse misosoep, romige Parmezaansoep en mediterrane amandel-saffraansoep. Aan de hand van duidelijke instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alle technieken die komen kijken bij het maken van de allerlekkerste soep, zoals bouillon trekken, roux kloppen en consommé maken. Ontdek hoe je een soep extra speciaal kunt maken met behulp van garnituren en maak de maaltijd compleet met een van de overheerlijke broodrecepten en smeersels.

Fragment

Edities & Details
Gebonden: Soepbijbel - Heleen Timmermans
ISBN: 9789048839834
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 13-10-2017
Prijs: € 33,99
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Digitale download: Soepbijbel - Heleen Timmermans
ISBN: 9789048839841
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 13-10-2017
Prijs: € 9,99
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Nieuws
Makkelijke Maandag: Meloensoep

Makkelijke Maandag: Meloensoep

Elke Makkelijke Maandag een nieuw recept! Lees meer »

Een heel spannende soep: wortelabrikozensoep met lavendel, gember en honing-geitenkaas

Een heel spannende soep: wortelabrikozensoep met lavendel, gember en honing-geitenkaas

De Soepbijbel verscheen al in oktober: een nieuw deel in de serie culinaire bijbels die ik hier al vaker besproken heb. Voor de soepeditie heeft uitgeverij Carrera een Belgische dame gevraagd haar recepten op schrift te zetten. Lees meer »

Kookbijbels, onmisbaar in elke keuken

Kookbijbels, onmisbaar in elke keuken

De kookbijbels van Carrera Culinair zijn in de afgelopen jaren een begrip geworden.   Lees meer »

Boeken
Andy Baraghani - De chef die je wilt zijn
Andy Baraghani
Julius  Jaspers - De BBQatlas
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws