Zoeken
11 & 12 juni | Butcher's Heaven | paradijs voor de carnivoor
Vlees, drank, muziek, terrassen, gezellige mensen en genieten. In het weekend van 11 & 12 juni tovert Butcher's Heaven de Centrale Markthal in het Foodcenter te Amsterdam om tot een waar paradijs voor de carnivoor.

11 & 12 juni | Butcher's Heaven | paradijs voor de carnivoor

Gepubliceerd op 19 mei, 2016 om 00:00, aangepast op 26 mei, 2016 om 00:00

Waar het ooit draaide om aardappelen, groente en fruit, gaat het nu om vlees. Heerlijk, eerlijk vlees in al zijn veelzijdigheid. Mooie stukken gebraad, verfijnde delen, maar ook 'vergeten' soorten die verrassend lekker zijn. Niet teveel garnituur, geen poespas, maar puur natuur vlees.

Vlees van goede afkomst

Tijdens Butcher's Heaven bereiden 25 chefs en hun teams met passie en respect 'van boer tot bord' hun favoriete gerechten. Lokale helden en de absolute top uit de vaderlandse horeca, ieder met zijn eigen specialiteit. Origineel, lekker en betaalbaar.

Workshops

Beide dagen geopend van 12.00 tot 23.00 uur, met workshops uitbenen en fileren, masterclasses snijtechniek, worstmakerij, culi-bioscoop, wijn-, bier- en whiskeyproeverijen, International BBQ Class, 3 bars met terrassen en levende muziek.

Zet 11 & 12 juni alvast in je agenda!

Kaarten via butchersheaven.com 

Auteurs
Auteur: Julius Jaspers

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws