Zoeken
2016 is het jaar van de BBQ
‘Een recept is slechts een leidraad’ heb ik geleerd van één van mijn meesters, en zo is het ook. Ik geef aan in de receptuur wat ik denk dat lekker en goed is, maar ga vooral je gang. Iets meer van het een, iets meer van het ander, wat meer cuisson (garing) of wat minder, koken is vooral je eigen smaak en invulling geven aan het gerecht, mits je bepaalde regels in ere houdt (rauwe kip is gewoon niet goed voor je!)'

2016 is het jaar van de BBQ

Gepubliceerd op 10 mei, 2016 om 00:00, aangepast op

Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS
UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN –BEGRIPPEN
HELDERE HOW-TO’S EN BBQTECHNIEKEN
DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO’S
MEER DAN 250 BBQRECEPTEN
DIVERSE CONDIMENTEN

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, BBQbijbel is zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar & Grill.

Auteurs
Auteur: Julius Jaspers

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws