Zoeken
Franse appeltaart
Met een paar ingrediënten maak je dit superlekkere appeltaartje

Franse appeltaart

Gepubliceerd op 4 november, 2025 om 10:35

Perfect bij de koffie of als dessert met slagroom of vanille-ijs. In Patisseriebijbel laat Rutger je met stap-voor-stapfoto’s zien hoe je zelf bladerdeeg kunt maken, op zowel de klassieke Franse methode, als de snellere versie van bladerdeeg. Hier wordt (roomboter)diepvriesbladerdeeg gebruikt. Je kunt eventueel ook een vel koelvers bladerdeeg gebruiken.

Ingrediënten 

Voor 6-8 punten 

Voor de taart

Verder nodig

Bereiding

Auteurs
Auteur: Rutger van den Broek

Rutger van den Broek is kookboekauteur en won de eerste editie van Heel Holland Bakt. Van zijn bestsellers Bakbijbel, Koekjesbijbel en Toetjesbijbel zijn al meer dan 350.000 exemplaren verkocht. Daarnaast verschenen van zijn hand onder andere De bakatlas, Het makkelijke bakboek en Het hartige bakboek. Wekelijks deelt Rutger ook nieuwe recepten op zijn populaire bakblog RutgerBakt.nl.

Boeken
Rutger van den Broek - Patisseriebijbel
Rutger van den Broek

Patisseriebijbel is hét naslagwerk voor iedere enthousiaste thuisbakker

x
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws