Zoeken
Naar de drukker, De Koolhydraatarme bijbel!
'Vandaag gaat-ie naar de drukker, mijn Koolhydraatarme bijbel: 250 recepten met heel weinig, weinig + langzame koolhydraten (keto, low carb + slow carb dus), elk recept voorzien van voedingswaarden. Hij ligt vanaf 19 oktober in de boekhandel (maar is nu al te bestellen).'

Naar de drukker, De Koolhydraatarme bijbel!

Gepubliceerd op 22 september, 2021 om 13:43, aangepast op 22 september, 2021 om 15:42

Dit is een kookboek voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Het is dus geen koolhydraatloos kookboek. Tja, ik waarschuw meteen maar even, voor het geval je daarnaar op zoek bent. Maar hé, kun je wel wat hulp gebruiken bij het matigen van je koolhydraatinname? Wil je gewoon een beetje, of zelfs sterk minderen met snelle suikers? Dan zit je met deze bijbel gebakken. In meer dan 250 recepten hoop ik je te laten zien dat koolhydraatarm en lekker eten heel goed samengaan.

Auteurs
Auteur: Janneke Vreugdenhil

Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma's. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder De bijbel van de Nederlandse keuken, Comfort food, I love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food - waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.

Boeken
Janneke  Vreugdenhil - Koolhydraatarme bijbel
Janneke Vreugdenhil

Het naslagwerk voor iedereen die (zo nu en dan) minder koolhydraten wil eten

x
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws