Met Het makkelijke bakboek bewijst Rutger van den Broek in 100 recepten dat bakken niet altijd moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Stap voor stap, weinig ingrediënten, een korte bereidingstijd en zonder moeilijke technieken of dure apparaten. Meer dan een kom, handmixer, steelpan, oven en een aantal standaard bakvormen en wat keukengerei heb je niet nodig. Van kaneelscones met cranberry's tot tuttifrutticake, van amandelcroissants tot baklava met walnoten en van chocoladesalami tot gemberpannenkoeken. Ook biedt Rutger handige basisinformatie, goede bak- en serveertips en eindeloos veel lekkere variaties.
100 MAKKELIJKE BAKRECEPTEN
STAP VOOR STAP BESCHREVEN
WEINIG INGREDIËNTEN
KORTE BEREIDINGSTIJDEN EN SIMPELE TECHNIEKEN
STANDAARD BAKVORMEN EN KEUKENGEREI
Rutger van den Broek is kookboekauteur en won de eerste editie van Heel Holland Bakt. Van zijn bestsellers Bakbijbel, Koekjesbijbel en Toetjesbijbel zijn al meer dan 350.000 exemplaren verkocht. Daarnaast verschenen van zijn hand onder andere De bakatlas, Het makkelijke bakboek en Het hartige bakboek. Wekelijks deelt Rutger ook nieuwe recepten op zijn populaire bakblog RutgerBakt.nl.
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws