Zoeken
Tosao van Coevorden - De bijbel van de Japanse keuken

De bijbel van de Japanse keuken

Tosao van Coevorden

Omschrijving

De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan.

Auteur: Tosao van Coevorden
Auteur

Tosoa van Coevorden, chef-kok en eigenaar van De Japanner in Amsterdam, leerde de Japanse keuken van zijn moeder en werkte jarenlang in Japanse restaurant in en rond Amsterdam. Na een baan als restaurantmanager bij het befaande Taiko in het Conservatorium Hotel, begon hij De Japanner: zijn eigen zaak, met inmiddels twee vestigingen in de hoofdstad.

Edities & Details
Gebonden: De bijbel van de Japanse keuken - Tosao van Coevorden
ISBN: 9789048848287
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 29-11-2019
Prijs: € 31,99
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Digitale download: De bijbel van de Japanse keuken - Tosao van Coevorden
ISBN: 9789048848294
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 29-11-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Serie: Landenbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Nationale, regionale en etnische gerechten THEMA: Japan BISAC: COOKING / General
Boeken
Hans Spitsbaard - Taartbijbel
Hans Spitsbaard
Tess Posthumus - Cocktails
Tess Posthumus
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws