Zoeken
Julius  Jaspers - Het complete BBQ boek

Het complete BBQ boek

Julius Jaspers

Omschrijving

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe.

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Het complete BBQ boek - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048855124
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 03-04-2020
Prijs: € 25,00
Omvang: 416 pagina's

Bestel

Digitale download: Het complete BBQ boek - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048855131
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-04-2020
Prijs: € 12,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Algemene kookkunst en recepten BISAC: COOKING / General BISAC: COOKING / Methods / Barbecue & Grilling
Boeken
Perry de Man & Job Pattinasarany - Job en Perry
Perry de Man & Job Pattinasarany
Tess Posthumus - Cocktails
Tess Posthumus
Jaline Vandromme - Pastry Crush
Jaline Vandromme
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws