Zoeken
Julius  Jaspers - Het complete BBQ boek

Het complete BBQ boek

Julius Jaspers

Omschrijving

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe.

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Het complete BBQ boek - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048855124
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 03-04-2020
Prijs: € 25,00
Omvang: 416 pagina's

Bestel

Digitale download: Het complete BBQ boek - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048855131
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-04-2020
Prijs: € 14,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Algemene kookkunst en recepten THEMA: Koken met specifieke gadgets of technieken: barbecue en grill BISAC: COOKING / General BISAC: COOKING / Methods / Barbecue & Grilling
Boeken
Janneke Philippi - Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Bart van Olphen - Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws