Zoeken
Bas Robben - Airfryerbijbel

Airfryerbijbel

Bas Robben

Hét naslagwerk om alles uit je airfryer te halen
Omschrijving

In Airfryerbijbel van Bas Robben vind je meer dan 200 recepten die je met de airfryer kunt maken. Van knapperige snacks zoals kipnuggets met za'atar en peterseliemayo of crispy tofu met kokos-chutney en ingelegde radijs, tot doordeweekse maaltijden zoals kabeljauw met mandarijn-chiliboter of gepofte aardappel met burrata. Gebruik je airfryer in het weekend om Thaise slow roasted ribeye of Indiase groentestoof te maken, rooster aubergine met pittige tahini en suikerpinda's of bak een fudgy bananencake of shortbread met espresso en hazelnoten.

Fragment

Auteur: Bas Robben
Auteur

Bas Robben is journalist en kookboekenschrijver. Hij laat izch inspireren door onder meer de keuken van Taiwan, maar is ook trouw aan zijn Drentse roots. Hij schreef voor delicious., heeft recepten ontwikkeld voor Marley Spoon en heeft een wekelijkse culinaire column in dagblad Trouw. Eerder verschenen van zijn hand de Airfryerbijbel en kookboeken Zuur, Vet en Sous-vide.

Edities & Details
Digitale download: Airfryerbijbel - Bas Robben
ISBN: 9789048874460
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-11-2024
Prijs: € 19,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Gebonden: Airfryerbijbel - Bas Robben
ISBN: 9789048874453
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 05-11-2024
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken BISAC: COOKING / General
Nieuws
Culinair verantwoord koken met behulp van de airfryer

Culinair verantwoord koken met behulp van de airfryer

Airfryerbijbel van Bas Robben, hét naslagwerk om alles uit je airfryer te halen Lees meer »

Boeken
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Jasmijn Beerthuis - Extra
Jasmijn Beerthuis
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws