In Airfryerbijbel van Bas Robben vind je meer dan 200 recepten die je met de airfryer kunt maken. Van knapperige snacks zoals kipnuggets met za'atar en peterseliemayo of crispy tofu met kokos-chutney en ingelegde radijs, tot doordeweekse maaltijden zoals kabeljauw met mandarijn-chiliboter of gepofte aardappel met burrata. Gebruik je airfryer in het weekend om Thaise slow roasted ribeye of Indiase groentestoof te maken, rooster aubergine met pittige tahini en suikerpinda's of bak een fudgy bananencake of shortbread met espresso en hazelnoten.
Bas Robben is journalist en kookboekenschrijver. Hij laat izch inspireren door onder meer de keuken van Taiwan, maar is ook trouw aan zijn Drentse roots. Hij schreef voor delicious., heeft recepten ontwikkeld voor Marley Spoon en heeft een wekelijkse culinaire column in dagblad Trouw. Eerder verschenen van zijn hand de Airfryerbijbel en kookboeken Zuur, Vet en Sous-vide.
Airfryerbijbel van Bas Robben, hét naslagwerk om alles uit je airfryer te halen Lees meer »
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws