Zoeken
Paulami Joshi - Specerijenbijbel

Specerijenbijbel

Paulami Joshi

Hét naslagwerk over specerijen, onmisbaar in elke keuken
Omschrijving

Geen enkel ander ingrediënt weet gerechten zo krachtig te transformeren. Van zoet tot hartig en van ontbijt tot dessert; de smaak en het aroma van specerijen en specerijenmengsels geven iedere maaltijd een enorme dosis schwung. Aan de hand van 100 specerijen en ruim 200 verrassende recepten voor ieder moment van de dag, laat Paulami zien hoe je het meeste uit iedere specerij haalt. Met behulp van de praktische informatie en wetenwaardigheden leer je de inhoud van de specerijenkast ten volste te benutten.

Auteur: Paulami Joshi
Auteur

Paulami Joshi (1985) werd geboren in Kolkata (voorheen Calcutta) in de deelstaat West-Bengalen (Oost-India). Koken leerde ze als vanzelfsprekendheid van haar moeder. Voor studie en werk woonde ze in verschillende Indiase steden, waaronder Mumbai, waar ze ieder vrij uurtje besteedde aan het verder ontrafelen van de immense eetcultuur die het land rijk is. In 2017 verhuisde Paulami naar Nederland.

Edities & Details
Gebonden: Specerijenbijbel - Paulami Joshi
ISBN: 9789048867882
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 17-10-2024
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Specerijenbijbel - Paulami Joshi
ISBN: 9789048867899
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 17-10-2024
Prijs: € 19,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Lynn van de Vorst - Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Julius Jaspers - Eenpansbijbel
Julius Jaspers
Alain Caron & Rogier Trip - Kipbijbel
Alain Caron & Rogier Trip
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws