Zoeken
Yvon Jaspers - Onze boerderij

Onze boerderij

Yvon Jaspers

Het kookboek bij Yvons nieuwe televisieprogramma Onze boerderij
Omschrijving

Kook thuis mee met Yvon en maak meer dan 60 heerlijke recepten van de typisch Hollandse gewassen. Niet moeilijk, wel verrassend.

Na ruim achttien jaar tv-programma's maken over het boerenleven, is het voor Yvon de hoogste tijd om zelf boerin te worden. Met hulp van tal bevriende (Bzv-)boeren gaat ze aan de slag op het landje van haar biologische buurboer Gijsbert, waar jerseykoe Suus en zelf uitgebroede kuikens al lekker rondscharrelen. Drie ondeugende varkens woelen de zware kleigrond om tot vruchtbare akkers waar Yvon probeert een staalkaart van de Nederlandse landbouw te maken. Piepers, bieten, tarwe, maïs en een kas vol tomaten. Alles om het voedselsysteem te begrijpen. Daar waar televisie ophoudt, gaat dit boek verder. De (onverwacht) geweldige oogst krijgt een nieuw leven in de keuken.

Fragment

Auteur: Yvon Jaspers
Auteur

Yvon Jaspers werd bekend als gezicht van 'Het Klokhuis' en presenteert diverse tv-programma's waaronder de kijkcijferhit 'Boer zoektvrouw'. Daarnaast schreef ze columns voor Margriet en VIVA en heeft ze de kinderboekenserie 'Ties & Trijntje' geschreven. Ook is ze meer dan dertien jaar actief als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds,waarvoor ze het kookboek Spaghetti aan het plafond heeft uitgebracht.

Edities & Details
Digitale download: Onze boerderij - Yvon Jaspers
ISBN: 9789048867813
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 23-11-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Gebonden: Onze boerderij - Yvon Jaspers
ISBN: 9789048867806
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 18-11-2022
Prijs: € 29,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Gezond koken en koken met natuurlijke producten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Bas Robben - Slowcooker
Bas Robben
Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws