Zoeken
Piet Devriendt - Mosselen

Mosselen

Piet Devriendt

De serie waar één onderwerp uitgelicht wordt door dé expert op dat gebied.
Omschrijving

In Masterclass Mosselen laat Piet Devriendt aan de hand van 50 recepten zien dat je met mosselen oneindig kunt variëren. Nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit. Piet Devriendt is mosselchef van het restaurant De Oesterput in Blankenberg. 'Wij Belgen eten ze het liefste met frietjes. Onze noorderburen graag met brood. Maar je kunt zo veel meer met de schelpdiertjes.'

Fragment

Auteur: Piet Devriendt
Auteur

PIET DEVRIENDT (1961) baat samen met zijn vrouw Caroline en hun twee zonen sinds 1986 De Oesterput in Blankenberge uit. Zij zijn de vierde generatie, want Piets overgrootvader startte al in 1885 met een groothandel in schaaldieren. Piet is een gerenommeerde chef, die zijn mosselen zelfs al op Tomorrowland en in Dubai mocht klaarmaken.

Edities & Details
Gebonden: Mosselen - Piet Devriendt
ISBN: 9789048866243
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 07-09-2022
Prijs: € 17,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Mosselen - Piet Devriendt
ISBN: 9789048866250
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-09-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Serie: Masterclass NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Regula Ysewijn - Van wafel tot koek
Regula Ysewijn
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken - Overgang
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws