Zoeken
Familie Caron - La Table de Caron

La Table de Caron

Familie Caron

Hiermee heeft u alles in huis om te dineren zoals familie Caron dat het liefste doet
Omschrijving

Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden.

In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot aan zalm en croûte, boeuf bourguignon en een onnavolgbare bouillabaisse. En van de klassieke madeleines tot aan tarte Tatin met crème-fraîche-ijs of een cappuccino van mousse au chocolate toe. Met dit boek heeft u alles in huis om te dineren zoals de familie Caron dat het liefste doet.

Fragment

Auteur: Alain Caron
Auteur

Alain Caron, geboren in Parijs, is een rasechte fijnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als tv-kok en gejureerd bij 'MasterChef'. Momenteel presenteert hij het dagelijkse tv-programma 'BinnensteBuiten' en is hij jurylid in 'De Nieuwe Lekkerbek'. Daarnaast runt hij met zijn zoons en vrouw restaurant Café Caron en wijnbar Petit Caron in hartje Amsterdam.

Edities & Details
Gebonden: La Table de Caron - Familie Caron
ISBN: 9789048858064
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 29-09-2021
Prijs: € 33,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: La Table de Caron - Familie Caron
ISBN: 9789048858057
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-09-2021
Prijs: € 14,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Algemene kookkunst en recepten BISAC: COOKING / General
Boeken
Julius Jaspers - Kampeerkoken
Julius Jaspers
Regula Ysewijn - Van wafel tot koek
Regula Ysewijn
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws