Zoeken
Julius  Jaspers - Sausbijbel

Sausbijbel

Julius Jaspers

Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.
Omschrijving

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Sausbijbel - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048859696
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 12-10-2021
Prijs: € 33,99
Omvang: 488 pagina's

Bestel

Digitale download: Sausbijbel - Julius  Jaspers
ISBN: 9789048859702
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 12-10-2021
Prijs: € 14,99
Omvang: 488 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Gerechten en gangen: sauzen BISAC: COOKING / General
Boeken
Bart van Olphen - Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta
Maud Moody en Leonardo Pacenti
Jasmijn Beerthuis - Extra
Jasmijn Beerthuis
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws