Zoeken
Julius Jaspers - Smart BBQ

Smart BBQ

Julius Jaspers

Omschrijving

Met Alles op de BBQ laat topchef Julius Jaspers zien hoe gevarieerd en lekker barbecueën kan zijn. Jaspers tovert een compleet diner van de barbecue! Naast het standaard assortiment van vlees en vis maakt Jaspers met allerhande groenten en fruit voorgerechten, bijgerechten en desserts. Voor elke barbecue, of het er nu een is met kooltjes of op gas, geeft hij een specifieke kooktechniek.

Julius Jaspers (1962) is als topkok bekend van zijn prijswinnende kookboeken over Smart Cooking: gezellig koken voor vrienden zonder zwetend in de keuken te hoeven staan. Zijn motto luidt: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediénten en aan de slag!' Daarnaast deelt hij met Robert Kranenborg het podium in het RTL-programma TopChef.

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Digitale download: Smart BBQ - Julius Jaspers
ISBN: 9789048827541
Uitgave: Digitale download
Status: Niet op voorraad
Datum: 06-03-2015
Prijs: € 14,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Gebonden: Smart BBQ - Julius Jaspers
ISBN: 9789048817313
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 22-06-2013
Prijs: € 27,50
Omvang: 304 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken met specifieke apparatuur THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Koken met specifieke gadgets of technieken: barbecue en grill BISAC: COOKING / Methods / Barbecue & Grilling
Boeken
Tess Posthumus - Cocktailbijbel
Tess Posthumus
Bart van Olphen - Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Jasmijn Beerthuis - Extra
Jasmijn Beerthuis
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws