Zoeken
Julius Jaspers - Simple Smart Cooking

Simple Smart Cooking

Julius Jaspers

Omschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en uitnodigen tot experimenteren.

Smaken van toen in een nieuw jasje. De basis staat centraal. Niet te veel poespas. Alles op Julius' geliefde Smart Cooking-manier die het best valt samen te vatten met zijn veelgebruikte uitspraak: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Simple Smart Cooking - Julius Jaspers
ISBN: 9789048829187
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 05-10-2015
Prijs: € 29,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Simple Smart Cooking - Julius Jaspers
ISBN: 9789048829194
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 05-10-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Sergio Herman - Mijn Ibiza
Sergio Herman
Louise De Brabandere - Easy dinners
Louise De Brabandere
Tosao van Coevorden - De bijbel van de Japanse keuken
Tosao van Coevorden
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws