Zoeken
Jet van Nieuwkerk - Het boek van Jet

Het boek van Jet

Jet van Nieuwkerk

Omschrijving

Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor jezelf te zijn.
Het is niet altijd even makkelijk om evenwicht te vinden. En al helemaal niet om in balans te blijven. Om niet door te slaan naar de ene kant: alles super gezond en dan weer naar de andere kant: let it all hang out. Jet laat zien hoe je makkelijk en gezond kookt (van kip uit de oven en zalmburgers met zeekraal tot Crodino-mandarijncocktails en healthy smoothies), ze helpt je te gaan sporten (en je zult zien dat je het leuk gaat vinden) en ze geeft tips voor als je een shitdag hebt (en het recept voor een gezonde variant op Chunky Monkey-bananenijs om zorgeloos een hele bak leeg te kunnen eten).

Jet van Nieuwkerk (1989) houdt van gezond leven en goed eten. Daar schrijft ze over in dit boek. Daarnaast werkt ze als lifestyle editor voor het populaire online magazine Amayzine.com, tikt ze wekelijks een column voor de culinaire rubriek Smulpaap in Het Parool en schrijft ze op freelance basis voor diverse media over sport, lifestyle en gezonde voeding.

Fragment

Auteur: Jet van Nieuwkerk
Auteur

Jet van Nieuwkerk (1989) houdt van bewust leven en goed eten. Dat betekent de balans vinden, want dan ben je volgens Jet op je gelukkigst. Als freelancer schrijft Jet over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sportief zijn. Zo was ze een tijd Smulpaap-columnist in Het Parool, en is ze nu columnist voor het blad &C. Ook presenteerde Jet het programma Foodmakers en maakte ze voor de NPO de documentaire Niet Gezond Meer.

Edities & Details
Gebonden: Het boek van Jet - Jet van Nieuwkerk
ISBN: 9789048829262
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 12-05-2016
Prijs: € 22,50
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Het boek van Jet - Jet van Nieuwkerk
ISBN: 9789048829279
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 12-05-2016
Prijs: € 14,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Populairwetenschappelijke geneesmiddelen en gezondheid BISAC: HEALTH & FITNESS / General
Boeken
Lynn van de Vorst - Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Janneke Philippi - Bakplaatbijbel
Janneke Philippi
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws