Zoeken
Simon Giaccotto - Pizzabijbel

Pizzabijbel

Simon Giaccotto

Voor de echte pizzafans!
Omschrijving

In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia.

Fragment

Auteur: Simon Giaccotto
Auteur

Simon Giaccotto is het brein achter Viva la Pizza, een exclusieve pizzacatering waarbij de pizza's live worden bereid en gebakken in houtgestookte ovens. Simon heeft de kunst van het pizzabakken geleerd in Sicilië, waar zijn vader oorspronkelijk vandaan komt. Nog steeds keren de Giaccotto's regelmatig terug naar Sicilië, een ideale plek om inspiratie op te doen!

Edities & Details
Gebonden: Pizzabijbel - Simon Giaccotto
ISBN: 9789048836925
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 19-04-2017
Prijs: € 34,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Digitale download: Pizzabijbel - Simon Giaccotto
ISBN: 9789048836932
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 19-04-2017
Prijs: € 14,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Gerechten en gangen THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Breads and bread making BISAC: COOKING / Courses & Dishes / Pizza
Nieuws
Geschiedenis van de pizza

Geschiedenis van de pizza

Over het ontstaan van de pizza kun je eeuwig twisten. Feitelijk is het een plat brood en dat wordt al eeuwenlang in vele culturen gebakken. Maar de pizza zoals wij hem nu kennen – rond, met een rand, tomatensaus en/of kaas – komt uit Napels. Er werd al over geschreven in de zeventiende eeuw. In die tijd was pizza streetfood voor de minderbedeelden. Lees meer »

Boeken
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Lynn van de Vorst - Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Yvon Jaspers - Onze boerderij
Yvon Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws