Zoeken
Meneer Wateetons - Worstbijbel

Worstbijbel

Meneer Wateetons

Omschrijving

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.

Fragment

Auteur: Meneer Wateetons
Auteur

Meneer Wateetons eet, soms wel drie keer per dag. Een geweldige kok is hij niet en de opmaak van zijn borden is verschrikkelijk. Experimenteren, dat kan hij dan weer wel. Met wisselende uitkomsten. Eigenlijk gaat schrijven over eten hem het beste af. Dat doet hij dan ook vrijwel dagelijks op zijn blogs wateetons.com en worstlog.com. Verder schrijft hij columns voor Elle Eten, maakt hij filmpjes op foodtube.nl en is hij auteur van de boeken Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015), Over Drank (2016) en Worstbijbel (2018). Zijn boeken brengt hij in de praktijk door het geven van humoristische en leerzame workshops.

Edities & Details
Gebonden: Worstbijbel - Meneer Wateetons
ISBN: 9789048842261
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 26-02-2018
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Worstbijbel - Meneer Wateetons
ISBN: 9789048842278
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-02-2018
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General BISAC: COOKING / Specific Ingredients / Meat
Boeken
Julius Jaspers - Grillbijbel
Julius Jaspers
Yvon Jaspers - Onze boerderij
Yvon Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws