Zoeken
Dafne Schippers lanceert kookboek
Komend voorjaar verschijnt het allereerste kookboek van de Nederlandse topatlete en sprintkoningin Dafne Schippers. Nadat zij ruim een jaar mooie successen viert met haar foodblog Dafne likes…is het eerste boek binnenkort een feit.  

Dafne Schippers lanceert kookboek

Gepubliceerd op 11 november, 2016 om 00:00

Inspiratie
Inspiratie voor haar recepten doet Dafne op tijdens haar sportreizen naar het buitenland. Op haar veelgelezen blog ‘Dafne Likes’ post ze geregeld – samen met haar zus Sanne – gezonde, snelle, simpele en wereldse recepten.

Dafne over haar eerste kookboek: ‘Mensen laten me vaak weten dat ze bewondering hebben voor mijn prestaties. Dat vind ik altijd bijzonder om te horen. Het afgelopen jaar kreeg ik ook veel reacties op mijn recepten. Heel tof dat ik ook op deze manier mensen weet te inspireren. Dat er nu een boek verschijnt voelt dan ook echt als een prijs!’

Dafne likes
Het boek staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook. Dafne geeft aan wat je het beste kunt eten voor en na het sporten. Ook geeft ze tips voor een aantal supersnelle snacks. Een belangrijke plek in het boek wordt bovendien ingenomen door feestelijke en makkelijke menu’s voor het hele gezin, iets wat voor de atlete zelf van grote waarde is. De recepten worden aangevuld met persoonlijke achtergrondverhalen waardoor het boek een mooie inkijk biedt in haar persoonlijk leven.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws