Zoeken
Cocktailkoningin Tess Posthumus: 'In Nederland heerst geen cocktailcultuur'
Een cocktail is méér dan wat drankjes bij elkaar gooien en hopen dat het lekker smaakt. Daar weet Tess Posthumus (27) alles van. Ze mag zichzelf de beste bartender van Nederland noemen en werd vorig jaar in Kaapstad uitgeroepen tot World’s Best Female Bartender.

Cocktailkoningin Tess Posthumus: 'In Nederland heerst geen cocktailcultuur'

Gepubliceerd op 1 juli, 2016 om 00:00, aangepast op 2 augustus, 2016 om 00:00

"'Cocktails met Tess’ is het eerste Nederlandse boek waarin de basis van cocktails maken wordt uitgelegd door iemand die er verstand van heeft. Er staan technieken in, welke ingrediënten noodzakelijk zijn en natuurlijk ook wat recepten. En ja, met dit boek kun je thuis écht heerlijke cocktails maken– ik leg alles duidelijk uit en gebruik geen gekke methodes.”

Door Katy Boer

Lees verder op viva.nl

Auteurs
Auteur: Tess Posthumus

Al tijdens haar studie werd Tess Posthumus (1988) stapelverliefd op de wondere wereld van het mixen. Vanaf 2009 werkte ze bij high-end cocktailbar Door 74 in Amsterdam en eind 2017 opende ze haar eigen cocktailbar in de hoofdstad: Flying Dutchmen. Ze mag zichzelf de beste bartender van Nederland noemen, werd in 2015 benoemd tot World's Best Female Bartender en behaalde in 2018 de top 4 World's Best Bartender.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws