Zoeken
Meet & Greet met: Jet van Nieuwkerk en Tess Posthumus ('s werelds beste vrouwelijke bartender)
Vrijdag 24 juni is het Shoppingnight in Den Haag. Paagman vestiging CENTRUM zal geopend zijn tot 22:30 uur!    Meet, greet, cocktails en signeren door Jet van Nieuwkerk & Tess Posthumus van hun nieuwe boeken 'Het boek van Jet' & 'Cocktail smet Tess'. Tussen 20.00 en 21.00 uur, toegang gratis.     

Meet & Greet met: Jet van Nieuwkerk en Tess Posthumus ('s werelds beste vrouwelijke bartender)

Gepubliceerd op 23 juni, 2016 om 00:00
Auteurs
Auteur: Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk (1989) houdt van bewust leven en goed eten. Dat betekent de balans vinden, want dan ben je volgens Jet op je gelukkigst. Als freelancer schrijft Jet over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sportief zijn. Zo was ze een tijd Smulpaap-columnist in Het Parool, en is ze nu columnist voor het blad &C. Ook presenteerde Jet het programma Foodmakers en maakte ze voor de NPO de documentaire Niet Gezond Meer.

Auteur: Tess Posthumus

Al tijdens haar studie werd Tess Posthumus (1988) stapelverliefd op de wondere wereld van het mixen. Vanaf 2009 werkte ze bij high-end cocktailbar Door 74 in Amsterdam en eind 2017 opende ze haar eigen cocktailbar in de hoofdstad: Flying Dutchmen. Ze mag zichzelf de beste bartender van Nederland noemen, werd in 2015 benoemd tot World's Best Female Bartender en behaalde in 2018 de top 4 World's Best Bartender.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws