Zoeken
Erg smakelijk en gemakkelijk te maken
Altijd ijs is een mooi vormgegeven boek, met prachtige foto’s. De recepten zijn gemakkelijk en de meeste ingrediënten heeft bijna iedereen wel in huis. Ik ben deze zomer in ieder geval nog wel even zoet met dit boek.

Erg smakelijk en gemakkelijk te maken

Gepubliceerd op 22 juni, 2016 om 00:00, aangepast op 14 september, 2016 om 00:00

Met drie fanatieke ijseters in mijn gezin, kon ik dit boek niet laten liggen. Aangezien ik zelf zoveel mogelijk van de suikers en toegevoegde stoffen probeer af te blijven, was ik met name erg benieuwd hoe Marleen Visser het aan zou pakken om ijs te bereiden op een gezonde manier.

Het boek is ingedeeld in de vier seizoenen met daarin de recepten die bij elk seizoen horen. Zo horen oma’s stoofpeertjes in de herfst, peer-amaretto in de winter, sinaasappel-tijmsorbet in de zomer en yoghurtijs met rabarbercompote in de lente thuis.

Kijk voor hele recensie op boekenbijlage.nl 

 

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws