Zoeken
Overamstel in de media week 15
Afgelopen week bij Overamstel…

Overamstel in de media week 15

Gepubliceerd op 15 april, 2022 om 08:14

THB

De VPRO Gids schreef een recensie over Een laatste uitweg van S.A. Cosby. Het boek werd omschreven als een ‘uitzonderlijke noir-thriller’. Boekenblog Koukleum schreef niet alleen een recensie over Het meisje, de kat en het bos van Mala Kacenberg, het verloot ook een exemplaar onder de lezers. Onder de recensie is te zien hoe je als lezer mee kunt doen aan de winactie. Emopheliac gaf Zoen me tot ik zwicht, geschreven door Helen Hoang, een 9. De recensent vindt het verhaal hoopvol en sprookjesachtig.

HOLLANDS DIEP

De grote Kalanag van Malte Herwig werd door de blog Boekenbijlage.nl omschreven als een boeiend en uitgebreid relaas. De recensent vertelt ook nog kort wat er zich allemaal afspeelt in het verhaal. De VPRO Gids heeft ook een recensie geschreven over De school voor goede moeders van Jessamine Chan. Het boek wordt omschreven als een huiveringwekkende ideeënroman.

CARRERA

Afgelopen week kwam het nieuwe kookboek That Sounds So Good van Carla Lalli Music uit. Kookboekennieuws heeft er al een recensie over geplaatst op hun website. Zo vertelt de recensent dat de recepten uniek zijn en dat je ze in een handomdraai op tafel kunt krijgen.

Auteurs
Auteur: Carla Lalli Music

Carla Lalli Music is een Amerikaanse chef-kok, kookboekauteur en YouTube-chef. Ze werkt onder meer voor het toonaangevende Amerikaanse foodmagazine Bon Appétit. Voor haar eerste kookboek Where cooking begins won ze een James Beard Award.

Boeken
Carla Lalli Music - That Sounds So Good
Carla Lalli Music

Whatever works, dat is Carla's motto. En binnenkort ook dat van jou.

x
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws