Zoeken
In perfecte conditie bij RTL Boulevard
Maandag 7 september presenteerde Ellen Hoog haar boek In perfecte conditie. 

In perfecte conditie bij RTL Boulevard

Gepubliceerd op 10 september, 2015 om 00:00, aangepast op 16 mei, 2016 om 00:00

Het was een geslaagde presentatie, waarbij Naomi van As het eerste exemplaar van In perfecte conditie van Ellen mocht ontvangen. De aanwezigen konden alvast enkele van Ellens recepten proberen. 

RTL Boulevard was ook aanwezig, en deed in hun aflevering van 8 september verslag van de presentatie. Bekijk hier een verslag van de avond (vanaf 16:57). 

Auteurs
Auteur: Ellen Hoog

Ellen Hoog (1986) maakte in 2004 haar debuut als aanvalster in het Nederlands team. In 2014 beleefde ze het beste sportjaar uit haar carrière; ze sleepte maar liefst drie titels binnen: Wereldkampioen, Amsterdam Sportvrouw van het Jaar 2014 én Wereldspeler van het Jaar 2014. Inmiddels is ze gestopt met hockey, maar stilzitten doet ze absoluut niet: Hoog houdt zich graag bezig met gezonde voeding, waarover ze al eerder twee kookboeken (In perfecte conditie en Grenzeloos gezond) schreef. Daarnaast geeft ze hockeykampen, heeft ze een eigen YouTube-kanaal en is ze op televisie te zien, waar ze samen met oud-teamgenoot Naomi van As het SBS-programma 'Ellen & Naomi: 24 uur mandekking' present...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws